Home           Hoe werken we          Ons dienstenaanbod          Wie zijn wij            

De rol van de DPO           De wet           Nuttige links          Contact          Referenties

NL

EN

|

Klantenzone

PRIVACYBELEID

Algemeen

DPOffice weet dat privacy erg belangrijk is voor haar klanten en wij doen dan ook alles om u te kunnen verzekeren dar wij uw persoonlijke levenssfeer respecteren.

Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt door DPoffice en zullen zonder uw actieve toestemming nooit voor commerciële of andere doeleinden doorgegeven worden aan derde partijen.

Beveiliging van persoonsgegevens

We hebben alle nodige technische en organisatorische maatregelen genomen om uw gegevens o te beveiligen tegen ongeoorloofde toegang, tegen ongeoorloofd gebruik, tegen verlies of diefstal van uw gegevens.

Onze beveiligingsmaatregelen worden regelmatig geaudit en indien nodig aangepast om steeds de noodzakelijke van bescherming te kunnen blijven bieden.

Bewaring van persoonsgegevens

Persoonsgegevens van contactpersonen bij onze klanten worden bewaard gedurende 1 jaar nadat de organisatie geen klant meer is bij DPOffice, tenzij er wettelijke bepalingen zijn die een langere termijn zouden eisen.

Verwerking van persoonsgegevens

Alle verwerkingen met klantgegevens zijn conform de bepalingen van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Enkel verwerkingen die wettelijk noodzakelijk zijn, waar we een rechtmatig belang van hebben of waartoe u als persoon actief toestemming hebt voor gegeven worden door ons uitgevoerd.

Gegevens die we opslaan via de contactpagina

Wanneer u via onze contactpagina contact wenst te leggen met DPOffice dan hebben we van u volgende gegevens nodig : te gebruiken kunnen we u een aantal persoonsgegevens vragen zoals uw

  • naam, voornaam, functie en bedrijf hebben we nodig om te weten wie  we voor ons hebben en geeft ons de kans om de vraag enigszins te positioneren.
  • uw e-mail adres en één of beide telefoonnrs hebben we nodig om u te kunnen contacteren. U kiest zelf de wijze waarop u in eerste instantie wil worden gecontacteerd.

Hebt u liever niet dat we deze gegevens opslaan en u toch een vraag wenst te stellen, dan kan dat altijd telefonisch via het nummer dat u op de contactpagina kan vinden.

DjeePeeBee bvba

Wevinnestraat 22

3294 Molenstede – Diest

Ondernemingsnummer 0872.633.378

+32 476 346 726

Mail ons

DPOffice

Wevinnestraat 22

3294 Molenstede (Diest)

Privacybeleid

|  DPOffice